Schakelactor - 4 outputs en 4 inputs

De Homematic IP 4 kanaals DIN-rail schakelactor kan met elk kanaal tot maximaal 3680 Watt / 16 Ampere schakelen. Het display toont de actuele status van elk kanaal.
De actor is bedoeld voor montage op een DIN-rail in een groepenkast in een meterkast, waar alle bedrading naar de ruimtes van het pand bij elkaar komt.
Elk van de vier kanalen van de schakelactor kan tot 200 Watt LED verlichting, 1500 Watt gloeilamp of halogeen verlichting of 3680 Watt elektrische verwarming aansturen.
De module is voorzien van 4 bedrade inputs waarop "normale" schakelaars en drukknoppen met behoud van de bestaande installatiedraden aangesloten worden.
De schakelactor is geschikt voor elektrabedrading met een vaste kern van 1,5 tot 2,5 mm2. De actor beslaat 4 moduleruimtes in de groepenkast.
De Homematic IP 4 kanaals DIN-rail schakelactor kan met elk kanaal tot maximaal 3680 Watt / 16 Ampere schakelen. Het display toont de actuele status van elk kanaal.De actor is bedoeld voor montage op een DIN-rail in een groepenkast in een meterkast, waar alle bedrading naar de ruimtes van het pand bij elkaar komt.Elk van de vier kanalen van de schakelactor kan tot 200 Watt LED verlichting, 1500 Watt gloeilamp of halogeen verlichting of 3680 Watt elektrische verwarming aansturen.De module is voorzien van 4 bedrade inputs waarop "normale" schakelaars en drukknoppen met behoud van de bestaande installatiedraden aangesloten worden.De schakelactor is geschikt voor elektrabedrading met een vaste kern van 1,5 tot 2,5 mm2. De actor beslaat 4 moduleruimtes in de groepenkast.

4 kanaals DIN-rail schakelactor voor montage in een groepenkast in de meterkast. Elk kanaal kan tot maximaal 3680 Watt / 16 Ampere schakelen

Met 4 inputs waarmee de schakelactor direct bediend kan worden, door middel van bestaande bedrade schakelaars of drukknoppen. De schakelactor kan ook draadloos bediend worden via Homematic IP drukknoppen, bewegingsmelders, afstandsbedieningen of app.

 • Bedoeld voor montage op een DIN-rail in een groepenkast in de meterkast, waar alle bedrading naar de ruimtes van het pand centraal bij elkaar komt (zie productafbeeldingen).
 • Elk kanaal kan tot 200 Watt aan LED verlichting of 1500 Watt gloeilamp of halogeen verlichting aansturen.
 • Elk kanaal kan tot 3680 Watt elektrische verwarming aansturen, voldoende om één tot drie elektrische verwarmingen of infraroodpanelen te schakelen.
 • Het display toont de actuele status van elk kanaal / elke schakel output van de module (zie productafbeeldingen).
 • Eenvoudig in te stellen, te programmeren en te besturen via de Homematic IP app.
 • Draadloos koppelbaar aan Homematic IP thermostaten, temperatuursensoren, aanwezigheidsmelders, bewegingsmelders, raam- en deursensoren en afstandsbedieningen.
 • Bij koppeling met een thermostaat of temperatuursensor schakelt de module in als er verwamd moet worden en uit als het warm genoeg is.
 • Bij koppeling met een bewegingsmelder schakelt de module direct in en na een instelbaar aantal minuten automatisch weer uit.
 • Bij koppeling aan een afstandsbediening kan de module vanuit overal in huis aan en uit gezet worden.
 • Bij koppeling met een raam- en deursensor schakelt de module in als de deur opent, en schakelt direct weer uit als de deur dicht gaat.
 • Geschikt voor elektra bedrading met een vaste of flexibele kern, met een diameter van 1,5 tot maximaal 2,5 mm2 (zie productafbeeldingen).
 • Spraakbesturing is mogelijk via slimme speakers met Google Assistant of Amazon Alexa.
 • Voor gebruik in combinatie met andere Homematic IP apparaten en programmering is een koppeling aan het Homematic IP Access Point nodig.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14