Over 360

Ecopunt is internationaal importeur en distributeur, gespecialiseerd in draadloze domotica en infrarood verwarming. Het bedrijf wordt geleid door Paul Heuvelmans en Léon Steffann, twee elektrotechnisch ingenieurs met meer dan 12 jaar ervaring in het vak.

Kwaliteit

Alle slimme producten die via Ecopunt verkrijgbaar zijn voldoen minimaal aan onderstaande kwaliteitseisen:

  • Gebruiksvriendelijk: Onze producten zijn duidelijk, handig in gebruik en zijn direct intuïtief begrijpelijk, ook zonder informatie uit een handleiding of van een installateur.
  • Eenheid: Alle producten vormen een eenheid, zijn ontworpen om gestroomlijnd te functioneren als één gezamenlijk systeem, of zijn als accessoire complementair aan dit principe.
  • Veilig: Alle data die binnen onze producten uitgewisseld wordt is beveiligd via de meest moderne versleutelingstechnieken en datatransmissie protocollen.
  • Privacy: Onze producten voldoen aan de strengste regelgeving omtrent privacy. Cloud-diensten zoals dataopslag en back-ups vinden uitsluitend plaats op servers binnen Europa, volgens Europese regelgeving en onder supervisie van betreffende instellingen
  • Onafhankelijk: Onze producten werken onafhankelijk van 3e partij leveranciers. Ze werken samen met alle energieleveranciers, werken met alle CV-ketel fabrikanten en kunnen geïnstalleerd worden door iedere E- of W-installateur.
  • Garantie: Op alle producten geldt minimaal twee jaar fabrieksgarantie, vanaf het moment van aanschaf door een eindgebruiker (m.u.v. gebruiksproducten zoals batterijen)
  • Beproefd: Onze producten worden binnen Europa minimaal door enkele 10.000 klanten gebruikt en zijn uitvoerig in de praktijk getest.
  • Design: Onze producten zien er esthetisch goedverzorgd uit en stellen design, gezamenlijk met gebruiksvriendelijkheid, met stip op 1.
  • Prijs: Onze producten hebben een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding. Alle producten worden ontworpen voor Europese landen, binnen Europese landen, volgens Europese regelgeving.
  • Transparant: Onze producten zijn transparant geprijsd, volgens de door de fabrikant voorgeschreven adviesprijzen en abonnementsprijzen.

Service

Service is geen afdeling. Het is onze mentaliteit.

Ontwikkelingen

Ecopunt is nauw betrokken bij de meest recente ontwikkelingen, specifiek op gebied van producten en updates binnen de draadloze domotica, energiebesparing en -opslag. Ontwikkelaars en fabrikanten worden voorzien van gedetailleerde informatie en geprioriteerde feedback uit de markt ter verbetering en verdere evaluatie van bestaande en nieuwe producten, met als doel de producten te optimaliseren volgens de wensen van de gebruikers en de versteviging van de marktpositie.

Partnerschappen

Innoverende fabrikanten en de nieuwste ontwikkelingen hebben onze constante aandacht. Alleen op deze wijze kunnen wij onze leidende rol binnen domotica, duurzame producten, energiebesparing en de verbetering van de persoonlijke zorg blijven vervullen.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14