Over Ecopunt

Ecopunt is importeur en distributeur van duurzame producten gericht op gasvrij wonen en werken. Wij zijn gespecialiseerd in elektrische verwarming en infrarood verwarming met de daarbij behorende draadloze domotica en thermostaten. Het bedrijf wordt geleid door Paul Heuvelmans, Léon Steffann en Michiel Jansen. Drie ondernemers met samen meer dan 20 jaar gedrevenheid in ons vak.

Kwaliteit

Alle slimme producten die via Ecopunt verkrijgbaar zijn voldoen minimaal aan onderstaande kwaliteitseisen:

  • Gebruiksvriendelijk: Onze producten zijn duidelijk, handig in gebruik en zijn direct intuïtief begrijpelijk, ook zonder informatie uit een handleiding of van een installateur.
  • Eenheid: Alle producten vormen een eenheid, zijn ontworpen om gestroomlijnd te functioneren als één gezamenlijk systeem, of zijn als accessoire complementair aan dit principe.
  • Veilig: Alle data die binnen onze producten uitgewisseld wordt is beveiligd via de meest moderne versleutelingstechnieken en datatransmissie protocollen.
  • Privacy: Onze producten voldoen aan de strengste regelgeving omtrent privacy. Cloud-diensten zoals dataopslag en back-ups vinden uitsluitend plaats op servers binnen Europa, volgens Europese regelgeving en onder supervisie van betreffende instellingen
  • Garantie: Op elektrische verwarming geldt minimaal 5 jaar garantie. Op domotica en thermostaten geldt minimaal twee jaar fabrieksgarantie, vanaf het moment van aanschaf door een eindgebruiker.
  • Design: Onze producten zien er esthetisch goedverzorgd uit en stellen design voorop, gezamenlijk met gebruiksvriendelijkheid.
  • Prijs: Onze producten hebben een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Alle producten worden ontworpen voor Europese landen, binnen Europese landen, volgens Europese regelgeving.
  • Transparant: Onze producten zijn transparant geprijsd, volgens de door de fabrikant voorgeschreven adviesprijzen en abonnementsprijzen.

Service

Service is geen afdeling. Het is onze mentaliteit.

Ontwikkelingen

Ecopunt is nauw betrokken bij de ontwikkeling en verdere verbetering van onze producten, specifiek op gebied van elektrische verwarming, domotica, energiebesparing en energieopslag. Wij geven ontwikkelaars en fabrikanten anonieme geprioriteerde feedback uit de markt, met als doel producten te optimaliseren volgens de ervaringen en wensen van onze klanten.

Partnerschappen

Wij werken graag samen met innoverende fabrikanten. Daarbij staat "goed, beter, best" duidelijk boven "groot, groter, grootst". Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat snel kan reageren op trensd en veranderingen in de markt. Dit verlangen wij ook van onze partners en fabrikanten, zodat wij gezamenlijk een leidende rol binnen kwalitatieve verduurzaming kunnen blijven vervullen.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14