Temperatuursensor met display

De Homematic IP temperatuursensor met display meet temperatuur en luchtvochtigheid en is geschikt voor opbouw montage aan de wand.
De temperatuursensor bevat geen instelwieltje. De gewenste temperatuur wordt ingesteld via de Homematic IP app.
De sensor is draadloos en stuurt Homematic IP thermostaatknoppen, zoneregelaars en schakelaars voor elektrische verwarmingen aan.
De temperatuursensor is slechts 25mm dik. Het gehele product, met afdekraam, meet 86 x 86 mm.
De temperatuursensor is uitgevoerd in 55 x 55 mm formaat en kan geintegreerd worden in systeem 55 schakelmateriaal van bekende merken.
Het product bestaat uit drie onderdelen: montagevlak, afdekraam en draadloze temperatuursensor. De twee AAA-batterijen worden standaard meegeleverd.
De temperatuursensor kan vlak op een muur bevestigd worden, of vastgeschroefd worden op een verdeeldoos voor elektra.
De Homematic IP temperatuursensor met display meet temperatuur en luchtvochtigheid en is geschikt voor opbouw montage aan de wand.De temperatuursensor bevat geen instelwieltje. De gewenste temperatuur wordt ingesteld via de Homematic IP app.De sensor is draadloos en stuurt Homematic IP thermostaatknoppen, zoneregelaars en schakelaars voor elektrische verwarmingen aan.De temperatuursensor is slechts 25mm dik. Het gehele product, met afdekraam, meet 86 x 86 mm.De temperatuursensor is uitgevoerd in 55 x 55 mm formaat en kan geintegreerd worden in systeem 55 schakelmateriaal van bekende merken.Het product bestaat uit drie onderdelen: montagevlak, afdekraam en draadloze temperatuursensor. De twee AAA-batterijen worden standaard meegeleverd.De temperatuursensor kan vlak op een muur bevestigd worden, of vastgeschroefd worden op een verdeeldoos voor elektra.

Draadloze opbouw temperatuursensor voor verwarming per kamer, met draadloze aansturing van de warmtebron. Werkt tot 2 jaar op een set batterijen.

Met display dat naar wens de gemeten of gewenste temperatuur toont. Zonder fysieke bedienmogelijkheid. De gewenste temperatuur is in te stellen via de gratis Homematic IP app.

 • De temperatuursensor werkt als draadloze sensor voor:
 • In combinatie met een CV-ketel en warmtebron module kan de temperatuursensor draadloos een CV-ketel, tweewegklep of verdelerpomp aansturen.
 • In combinatie met een warmtepomp module kan de temperatuursensor draadloos een warmtepomp aansturen, zowel voor verwarmen in de winter als voor koelen in de zomer.
 • Meet temperatuur in 0,1 °C nauwkeurig. Meet luchtvochtigheid in 1 % nauwkeurig.
 • De gewenste temperatuur is op 0,5 °C nauwkeurig in te stellen.
 • Er zijn 3 klokprogramma's beschikbaar voor iedere dag van de week, zowel voor verwarmen als koelen.
 • In elk van de 3 klokprogramma's kunnen tot 6 temperatuurperioden per dag ingesteld worden. Een klokprogramma is gemakkelijk in te stellen via de gratis Homematic IP app.
 • Te bedienen via de Homematic IP app, zowel binnenshuis als op afstand.
 • Spraakbesturing is mogelijk via slimme speakers met Google Assistant of Amazon Alexa.
 • Toe te passen als losse sensor aan de wand of op tafel of als temperatuursensor afgewerkt met afdekramen van elektra schakelmateriaal.
 • Past in 55 x 55 mm afdekramen. Kan geïntegreerd worden in schakelmateriaal van Gira, Jung, Busch-Jaeger, Merten en Berker.
 • In combinatie met een inbouw voeding kan de sensor aangesloten worden op vaste 230V netspanning, in plaats van batterijen.
 • Het basisstation voor slimme verwarming per kamer is het Homematic IP Access Point. Dit is de hub van het Homematic IP systeem. Via de gratis Homematic IP app kunnen alle Homematic IP apparaten toegevoegd worden aan het Access Point.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14