Warmtepomp module

De Homematic IP warmtepomp module stuurt een warmtepomp aan als er verwarmd of gekoeld moet worden in een of meerdere kamers.
De module is universeel geschikt voor alle soorten warmtepompen, zowel met als zonder buffervat.
De module heeft twee aansluitingen en twee ingangen. Met de aansluitingen wordt de warmtepomp zelf en de pomp van een buffervat aangestuurd. De ingangen worden gebruikt om de koelstand te activeren en om externe temperatuurbegrenzers of luchtvochtigheidssensoren aan te sluiten.
De module is met vier schroeven te monteren aan de muur. Houdt bij voorkeur een afstand van 1 meter tot de warmtepomp of buffervatpompen aan.
De warmtepomp module ontvangt draadloos commando's van Homematic IP thermostaten, thermostaatknoppen, zoneregelaars en sensoren.
De afmetingen zijn 19,9 x 15,6 x 3,4 cm. Een aansluitkabel set dient apart meebesteld te worden.
De Homematic IP warmtepomp module stuurt een warmtepomp aan als er verwarmd of gekoeld moet worden in een of meerdere kamers.De module is universeel geschikt voor alle soorten warmtepompen, zowel met als zonder buffervat.De module heeft twee aansluitingen en twee ingangen. Met de aansluitingen wordt de warmtepomp zelf en de pomp van een buffervat aangestuurd. De ingangen worden gebruikt om de koelstand te activeren en om externe temperatuurbegrenzers of luchtvochtigheidssensoren aan te sluiten.De module is met vier schroeven te monteren aan de muur. Houdt bij voorkeur een afstand van 1 meter tot de warmtepomp of buffervatpompen aan.De warmtepomp module ontvangt draadloos commando's van Homematic IP thermostaten, thermostaatknoppen, zoneregelaars en sensoren.De afmetingen zijn 19,9 x 15,6 x 3,4 cm. Een aansluitkabel set dient apart meebesteld te worden.

De module heeft twee aansluitingen en twee ingangen voor aansturing van vloerverwarming en vloerkoeling met een warmtepomp

Zowel beide aansluitingen als beide ingangen zijn individueel in te stellen via de Homematic IP app.

 • De meestgebruikte toepassing is aansturen van een warmtepomp of de pomp van het buffervat van een warmtepomp (aansluiting 1).
 • Het is ook mogelijk om, naast de warmtepomp of de buffervatpomp, een extra tweede pomp van een afzonderlijk circuit aan te sturen (aansluiting 2).
 • De module wordt draadloos aangestuurd door gekoppelde Homematic IP thermostaten, temperatuursensoren of zoneregelaars.
 • Aansluiting 1 en 2 van de module worden bedraad aangesloten op de warmtepomp of (buffervat)pomp.
 • Beide aansluitingen zijn potentiaalvrij en kunnen als dat nodig is met fase (230V) doorverbonden worden.
 • Aansluiting 1 is een normally open maak contact. Doorverbonden met fase is de maximale belasting 16 A / 3680 W.
 • Aansluiting 2 is een tweepolig wisselcontact. Doorverbonden met fase is de maximale belasting 8 A / 1840 W.
 • Ingang 1 wordt gebruikt als changeover contact, afkomstig van de warmtepomp. De warmtepomp activeert deze ingang als de koelstand actief wordt.
 • Ingang 2 kan gebruikt worden als koppeling voor een bedrade luchtvochtigheidssensor, externe timer klok of externe temperatuurbegrenzer
 • Voor slimme verwarming per kamer is een koppeling aan het Homematic IP Access Point nodig.
 • Aansluitkabel set met stroomkabel en drie aansluitkabels dient los besteld te worden.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14