Integreerbare bewegingsmelder

De Homematic IP integreerbare bewegingsmelder is drie in één: bewegingsmelder, lichtsterkte sensor en draadloze drukknop.
De bewegingsmelder is gevoelig en heeft een detectie bereik van 12 meter. De detectie hoek is 80 graden.
De bewegingsmelder is slechts 20mm dik. De bewegingsmelder zelf is 55 x 55 mm. Het gehele product, met afdekraam, meet 86 x 86 mm.
Het product bestaat uit drie onderdelen: montagevlak, afdekraam en bewegingsmelder.
De bewegingsmelder kan vlak op een muur bevestigd worden, of vastgeschroefd worden op een verdeeldoos voor elektra. Het montagemateriaal wordt meegeleverd.
De bewegingsmelder kan geïntegreerd worden met het schakelmateriaal en kan afgewerkt worden met 55 x 55 mm afdekramen van Gira, Jung, Busch-Jaeger, Merten en Berker.
De bewegingsmelder wordt toegevoegd aan het Homematic IP systeem via het Access Point. Dit is de hub van het Homematic IP systeem.
De Homematic IP integreerbare bewegingsmelder is drie in één: bewegingsmelder, lichtsterkte sensor en draadloze drukknop.De bewegingsmelder is gevoelig en heeft een detectie bereik van 12 meter. De detectie hoek is 80 graden.De bewegingsmelder is slechts 20mm dik. De bewegingsmelder zelf is 55 x 55 mm. Het gehele product, met afdekraam, meet 86 x 86 mm.Het product bestaat uit drie onderdelen: montagevlak, afdekraam en bewegingsmelder. De bewegingsmelder kan vlak op een muur bevestigd worden, of vastgeschroefd worden op een verdeeldoos voor elektra. Het montagemateriaal wordt meegeleverd.De bewegingsmelder kan geïntegreerd worden met het schakelmateriaal en kan afgewerkt worden met 55 x 55 mm afdekramen van Gira, Jung, Busch-Jaeger, Merten en Berker.De bewegingsmelder wordt toegevoegd aan het Homematic IP systeem via het Access Point. Dit is de hub van het Homematic IP systeem.

Infrarood (PIR) bewegingsmelder, lichtsterkte sensor en drukknop in één

Voor geïntegreerde installatie en afwerking met 55mm x 55mm schakelmateriaal van bekende merken.

 • Drie functies in een apparaat: bewegingsmelder, lichtsterkte sensor en draadloze drukknop.
 • De bewegingsmelder is ontworpen voor installatie en afwerking met 55 x 55 mm afdekramen van Gira, Jung, Busch-Jaeger, Merten en Berker.
 • De optische sensor heeft een bereik van 12 meter en een horizontale detectie hoek van 80 °.
 • Bewegingsmelder: Bij koppeling met een schakelaar, dimmer, stekkerschakelaar of stekkerdimmer gaat de verlichting direct aan en na een instelbaar aantal minuten automatisch weer uit.
 • Lichtsterkte sensor. Bij beweging én als de gemeten lichtsterkte onder een instelbare drempelwaarde tussen 1% en 99% is gaat het licht aan, net als een schemerschakeling.
 • Draadloze drukknop: Kan gebruikt worden als eco-modus knop voor activeren van de energiebesparing in het hele huis of als schakelaar voor verlichting of panieklicht.
 • Voor toepassing als bewegingsmelder voor alarm is de inbouw voeding nodig.
 • Bij gebruik als bewegingsmelder voor alarm wordt er direct een pushbericht verstuurd als het huis in de beschermende alarmmodus staat.
 • Bij koppeling met een Homematic IP sirene wordt de sirene bij beweging direct ingeschakeld als het huis in de beschermende alarmmodus staat.
 • Bij inbraak wordt de sirene altijd aangezet, ook als er geen internetverbinding is of als een inbreker het Homematic IP Access Point onklaar maakt.
 • Voor verlichting en alarm functies is een koppeling aan het Homematic IP Access Point nodig.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14