Bewegingsmelder

De compacte Homematic IP bewegingsmelder detecteert beweging en meet de lichtsterkte tussen 0% en 100%.
De bewegingsmelder is gevoelig en heeft een detectie bereik van 12 meter. De detectie hoek is 105 graden.
De bewegingsmelder kan gemonteerd worden aan een wand. Het montagemateriaal wordt meegeleverd.
De bewegingsmelder werkt gemiddeld 2 jaar op twee AA penlite batterijen. De batterijen worden meegeleverd.
Naast monteren aan de wand kan de bewegingsmelder ook staand op een tafel of kast geplaatst worden. Er wordt een vlakke achterzijde meegeleverd.
De bewegingsmelder kan verlichting automatisch inschakelen en na een bepaald aantal minuten weer uitschakelen. Hiervoor is een koppeling met een Homematic IP schakelaar of dimmer nodig.
De afmetingen van de draadloze bewegingsmelder zijn 5,2 x 6,2 x 3,4 cm.
Het product bestaat uit drie onderdelen: de bewegingsmelder zelf, een achterplaat voor staande plaatsing en een achterplaat voor montage aan de wand.
De compacte Homematic IP bewegingsmelder detecteert beweging en meet de lichtsterkte tussen 0% en 100%.De bewegingsmelder is gevoelig en heeft een detectie bereik van 12 meter. De detectie hoek is 105 graden.De bewegingsmelder kan gemonteerd worden aan een wand. Het montagemateriaal wordt meegeleverd.De bewegingsmelder werkt gemiddeld 2 jaar op twee AA penlite batterijen. De batterijen worden meegeleverd.Naast monteren aan de wand kan de bewegingsmelder ook staand op een tafel of kast geplaatst worden. Er wordt een vlakke achterzijde meegeleverd.De bewegingsmelder kan verlichting automatisch inschakelen en na een bepaald aantal minuten weer uitschakelen. Hiervoor is een koppeling met een Homematic IP schakelaar of dimmer nodig.De afmetingen van de draadloze bewegingsmelder zijn 5,2 x 6,2 x 3,4 cm.Het product bestaat uit drie onderdelen: de bewegingsmelder zelf, een achterplaat voor staande plaatsing en een achterplaat voor montage aan de wand.

Compacte infrarood (PIR) bewegingsmelder met lichtsterkte sensor voor draadloos aansturen van verlichting en alarm

Voor opbouw montage aan de wand of staand op tafel of kast. Met twee AA penlite batterijen met een gemiddelde levensduur van 2 jaar.

  • Geen beweging blijft onopgemerkt. De sensor houdt het huis in de gaten en zet de verlichting aan of activeert het alarm zodra er beweging gedetecteerd wordt.
  • De optische sensor heeft een bereik van 12 meter en een horizontale detectie hoek van 105 °.
  • Bij koppeling met een schakelaar, dimmer, stekkerschakelaar of stekkerdimmer gaat de verlichting direct aan en na een instelbaar aantal minuten automatisch weer uit.
  • Met ingebouwde lichtsterkte sensor. Bij beweging én als de gemeten lichtsterkte onder een instelbare drempelwaarde tussen 1% en 99% is gaat het licht aan, net als een schemerschakeling.
  • Bij gebruik als bewegingsmelder voor alarm wordt er direct een pushbericht verstuurd als het huis in de beschermende alarmmodus staat.
  • Bij koppeling met een Homematic IP sirene wordt de sirene bij beweging direct ingeschakeld als het huis in de beschermende alarmmodus staat.
  • Met sabotagecontact. Als de behuizing geopend wordt, wordt de sabotagefunctie actief en geeft de Homematic IP app een melding dat het alarm niet geactiveerd kan worden.
  • Als de behuizing geopend wordt terwijl het alarm actief is, wordt de sabotagefunctie actief en gaat direct de sirene aan.
  • Bij inbraak wordt de sirene altijd aangezet, ook als er geen internetverbinding is of als een inbreker het Homematic IP Access Point onklaar maakt.
  • Voor verlichting en alarm functies is een koppeling aan het Homematic IP Access Point nodig.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14