Thermische motor 230V

Een thermische motor stuurt een groep van de vloerverwarming aan. Deze 230V thermische motor is geschikt voor een zoneregelaar met 230V groep-aansluitklemmen.
Een thermische motor is eenvoudig te installeren. Verwijder de afdekkap, draai de juiste afsluiter adapter op de groepafsluiter, en klik de thermische motor op de adapter.
De aansluitkabel van de thermische motor wordt aangesloten op een van de groep-aansluitklemmen van de Homematic IP zoneregelaar.
Aan de bovenkant van de thermische motor is een blauwe ring te zien. Als de stand helemaal open is, dan is de ring 4 mm dik. Als de stand dicht is, is de ring niet zichtbaar.
Een thermische motor regelt één groep van de vloerverwarming. Heeft de vloerverwarming verdeler 10 groepen, dan zijn er 10 thermische motoren nodig. Bestel ook 10 bijpassende afsluiter adapters.
Aan de voorzijde zit een knop van het klikmechanisme van de afsluiter adapter. De thermische motor kan eenvoudig op een afsluiter adapter geklikt worden.
De thermische motor heeft een laag energieverbruik van slechts 1 Watt. De afmetingen zijn 4,4 x 5,7 x 4,8 cm
Een thermische motor stuurt een groep van de vloerverwarming aan. Deze 230V thermische motor is geschikt voor een zoneregelaar met 230V groep-aansluitklemmen.Een thermische motor is eenvoudig te installeren. Verwijder de afdekkap, draai de juiste afsluiter adapter op de groepafsluiter, en klik de thermische motor op de adapter.De aansluitkabel van de thermische motor wordt aangesloten op een van de groep-aansluitklemmen van de Homematic IP zoneregelaar.Aan de bovenkant van de thermische motor is een blauwe ring te zien. Als de stand helemaal open is, dan is de ring 4 mm dik. Als de stand dicht is, is de ring niet zichtbaar.Een thermische motor regelt één groep van de vloerverwarming. Heeft de vloerverwarming verdeler 10 groepen, dan zijn er 10 thermische motoren nodig. Bestel ook 10 bijpassende afsluiter adapters.Aan de voorzijde zit een knop van het klikmechanisme van de afsluiter adapter. De thermische motor kan eenvoudig op een afsluiter adapter geklikt worden.De thermische motor heeft een laag energieverbruik van slechts 1 Watt. De afmetingen zijn 4,4 x 5,7 x 4,8 cm

Regelt de watertoevoer naar groepen van de vloerverwarming verdeler

230V thermische motoren worden aangestuurd door een 230V zoneregelaar voor vloerverwarming.

  • De thermische motor is eenvoudig vast te klikken op een afsluiter adapter die vastgeschroefd wordt op een afsluiter van de vloerverwaring verdeler.
  • De afsluiter adapter dient los besteld te worden. Kies de juiste adapter op basis van de afmetingen van de afsluiter op de vloerverwarming verdeler.
  • De thermische motor wordt met twee stroomdraadjes aangesloten op een van de kanalen van de zoneregelaar.
  • De kabel van de thermische motor naar de zoneregelaar is 1,0 meter lang.
  • Bij deze 230V thermische motor is de polariteit van aansluiten op de zoneregelaar niet van belang.
  • Als de thermische motor actief is, verbruikt deze slechts 1 Watt. Dit is 1kWh per 1000 uur. 1kWh kost gemiddeld €0,25.
  • Als de thermische motor in rust is, wordt er geen stroom verbruikt.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14