Zoneregelaar 10 kanalen - 230V

De Homematic IP zoneregelaar maakt het mogelijk om vloerverwarming individueel per kamer aan te sturen. Er kunnen meerdere zoneregelaars toegepast worden in een huis.
De zoneregelaar wordt aangestuurd door draadloze Homematic IP thermostaten en temperatuursensoren in verschillende kamers in huis.
De zoneregelaar heeft 14 aansluitingen voor maximaal 14 vloerverwarming groepen en 1 aansluiting voor de circulatiepomp van de vloerverwarming verdeler. Een aansluitkabel set met stroomkabel en bedraad stopcontact voor de pomp dient los besteld te worden.
Aan de onderzijde van de zoneregelaar zijn trekontlastingen voor veilige montage van de bekabeling voorzien.
De zoneregelaar kan 14 groepen in maximaal 9 zones aansturen. Zones zijn kamers in huis. Groepen zijn verwarmingsslangen in de vloer. Er kunnen meerdere groepen toegewezen worden aan een zone.
De zoneregelaar is geschikt voor 230V thermische motoren, zowel normally open (NO) als normally closed (NC).
De zoneregelaar kan gemonteerd worden aan twee schroeven, of kan eenvoudig bevestigd worden op een DIN-rail.
Het ontwerp van de zoneregelaar is slank en compact. De afmetingen zijn 22,5 x 7,5 x 5,2 cm.
De Homematic IP zoneregelaar maakt het mogelijk om vloerverwarming individueel per kamer aan te sturen. Er kunnen meerdere zoneregelaars toegepast worden in een huis.De zoneregelaar wordt aangestuurd door draadloze Homematic IP thermostaten en temperatuursensoren in verschillende kamers in huis.De zoneregelaar heeft 14 aansluitingen voor maximaal 14 vloerverwarming groepen en 1 aansluiting voor de circulatiepomp van de vloerverwarming verdeler. Een aansluitkabel set met stroomkabel en bedraad stopcontact voor de pomp dient los besteld te worden.Aan de onderzijde van de zoneregelaar zijn trekontlastingen voor veilige montage van de bekabeling voorzien.De zoneregelaar kan 14 groepen in maximaal 9 zones aansturen. Zones zijn kamers in huis. Groepen zijn verwarmingsslangen in de vloer. Er kunnen meerdere groepen toegewezen worden aan een zone.De zoneregelaar is geschikt voor 230V thermische motoren, zowel normally open (NO) als normally closed (NC).De zoneregelaar kan gemonteerd worden aan twee schroeven, of kan eenvoudig bevestigd worden op een DIN-rail.Het ontwerp van de zoneregelaar is slank en compact. De afmetingen zijn 22,5 x 7,5 x 5,2 cm.

Module voor zoneregeling voor vloerverwarming. Met ingebouwde pompschakelaar, geschikt voor vloerverwarming verdelers met pomp en temperatuurbegrenzer (thermostaatknop).

Een zoneregelaar maakt het mogelijk om vloerverwarming slim aan te sturen en te gebruiken als zoneregeling voor verwarming per kamer.

 • De zoneregelaar wordt geïnstalleerd bij een vloerverwarming verdeler en stuurt thermische motoren aan die gemonteerd worden op de vloerverwarming verdeler.
 • Deze 10-kanaals zoneregelaar is geschikt voor een vloerverwarming verdeler met maximaal 14 groepen, met (circulatie)pomp. Een groep is één van de verwarmingsslangen in de vloer.
 • Om elke groep individueel aan te sturen is er voor iedere groep een 230V thermische motor met bijbehorende afsluiter adapter nodig. Deze zijn los te bestellen.
 • Thermische motoren van de groepen worden bedraad aangesloten op de kanalen van de zoneregelaar.
 • De zoneregelaar wordt aangestuurd door draadloze Homematic IP thermostaten of temperatuursensoren. Deze meten de temperatuur in elke te verwarmen kamer.
 • Elke kamer met een eigen thermostaat of temperatuursensor is een zone. Aan iedere zone kunnen een of meerdere kanalen van de zoneregelaar toegewezen worden.
 • De pomp van de vloerverwarming verdeler wordt aangesloten op het pompkanaal van de zoneregelaar.
 • Als er één of meer zones verwarmd moeten worden, dan zet de zoneregelaar de betreffende thermische motoren en de pomp aan.
 • De indeling en configuratie van de zones kunnen eenvoudig ingesteld worden via de Homematic IP app.
 • De zoneregelaar biedt geavanceerde functies voor vorstbescherming, voor- en nalooptijden van de pomp, gangbaar houden van afsluiters en kanalen binnen dezelfde zone gezamenlijk of afzonderlijk aansturen.
 • De zoneregelaar is handig en snel te installeren. Het water uit de vloerverwarming hoeft niet afgelaten te worden.
 • Er kunnen meerdere zoneregelaars toegepast worden binnen één Homematic IP systeem, in geval er meer dan een vloerverwarming verdeler in huis is.
 • Voor slimme zoneregeling per kamer is een koppeling aan het Homematic IP Access Point nodig.
 • Aansluitkabel set met stroomkabel en bedraad stopcontact voor de pomp dient los besteld te worden.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14