Zoneregelaar 6 kanalen - 24V

De Homematic IP zoneregelaar maakt het mogelijk om lage temperatuur vloerverwarming individueel per kamer aan te sturen. Er kunnen meerdere zoneregelaars toegepast worden in een huis.
De zoneregelaar wordt aangestuurd door draadloze Homematic IP thermostaten en temperatuursensoren in verschillende kamers in huis.
De zoneregelaar heeft 9 aansluitingen voor maximaal 9 vloerverwarming groepen. De zoneregelaar werkt op 24V, afkomstig van een los te bestellen 24V voeding. Elke zoneregelaar heeft een eigen voeding nodig.
Aan de onderzijde van de zoneregelaar zijn trekontlastingen voor veilige montage van de bekabeling voorzien.
De zoneregelaar kan 9 groepen in maximaal 6 zones aansturen. Zones zijn kamers in huis. Groepen zijn verwarmingsslangen in de vloer. Er kunnen meerdere groepen toegewezen worden aan een zone.
De zoneregelaar is geschikt voor 24V thermische motoren, zowel normally open (NO) als normally closed (NC).
De zoneregelaar kan gemonteerd worden aan twee schroeven, of kan eenvoudig bevestigd worden op de meegeleverde DIN-rail.
Het ontwerp van de zoneregelaar is slank en compact. De afmetingen zijn 22,5 x 7,5 x 5,2 cm.
De Homematic IP zoneregelaar maakt het mogelijk om lage temperatuur vloerverwarming individueel per kamer aan te sturen. Er kunnen meerdere zoneregelaars toegepast worden in een huis.De zoneregelaar wordt aangestuurd door draadloze Homematic IP thermostaten en temperatuursensoren in verschillende kamers in huis.De zoneregelaar heeft 9 aansluitingen voor maximaal 9 vloerverwarming groepen. De zoneregelaar werkt op 24V, afkomstig van een los te bestellen 24V voeding. Elke zoneregelaar heeft een eigen voeding nodig.Aan de onderzijde van de zoneregelaar zijn trekontlastingen voor veilige montage van de bekabeling voorzien.De zoneregelaar kan 9 groepen in maximaal 6 zones aansturen. Zones zijn kamers in huis. Groepen zijn verwarmingsslangen in de vloer. Er kunnen meerdere groepen toegewezen worden aan een zone.De zoneregelaar is geschikt voor 24V thermische motoren, zowel normally open (NO) als normally closed (NC).De zoneregelaar kan gemonteerd worden aan twee schroeven, of kan eenvoudig bevestigd worden op de meegeleverde DIN-rail.Het ontwerp van de zoneregelaar is slank en compact. De afmetingen zijn 22,5 x 7,5 x 5,2 cm.

Module voor zoneregeling voor vloerverwarming. Geschikt voor lage temperatuur vloerverwarming verdelers zonder pomp en zonder temperatuurbegrenzer (thermostaatknop).

Een zoneregelaar maakt het mogelijk om vloerverwarming slim aan te sturen en te gebruiken als zoneregeling voor verwarming per kamer.

 • De zoneregelaar wordt geïnstalleerd bij een vloerverwarming verdeler en stuurt thermische motoren aan die gemonteerd worden op de vloerverwarming verdeler.
 • Deze 6-kanaals zoneregelaar is geschikt voor een lage temperatuur vloerverwarming verdeler met maximaal 9 groepen, zonder (circulatie)pomp. Een groep is één van de verwarmingsslangen in de vloer.
 • Om elke groep individueel aan te sturen is er voor iedere groep een 24V thermische motor met bijbehorende afsluiter adapter nodig. Deze zijn los te bestellen.
 • Thermische motoren van de groepen worden aangesloten op de kanalen van de zoneregelaar.
 • De zoneregelaar wordt aangestuurd door draadloze Homematic IP thermostaten of temperatuursensoren. Deze meten de temperatuur in elke te verwarmen kamer.
 • Elke kamer met een eigen thermostaat of temperatuursensor is een zone. Aan iedere zone kunnen een of meerdere kanalen van de zoneregelaar toegewezen worden.
 • Als er één of meer zones verwarmd moeten worden, dan zet de zoneregelaar de betreffende thermische motoren aan.
 • De indeling en configuratie van de zones kunnen eenvoudig ingesteld worden via de Homematic IP app.
 • De zoneregelaar biedt geavanceerde functies voor vorstbescherming, gangbaar houden van afsluiters en kanalen binnen dezelfde zone gezamenlijk of afzonderlijk aansturen.
 • De zoneregelaar is handig en snel te installeren. Het water uit de vloerverwarming hoeft niet afgelaten te worden.
 • Deze zoneregelaar heeft een 24 Volt voeding nodig. Deze is los te bestellen. Er is een voeding nodig voor elke zoneregelaar.
 • Er kunnen meerdere zoneregelaars toegepast worden binnen één Homematic IP systeem, in geval er meer dan een vloerverwarming verdeler in huis is.
 • Voor slimme zoneregeling per kamer is een koppeling aan het Homematic IP Access Point nodig.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14