Jaloezie en lamellen schakelaar voor merk-wipvlak

De Homematic IP jaloezie en lamellen schakelaar kan een motor tot 500 Watt schakelen. De schakelaar kan afgewerkt worden met 55 x 55 mm wipvlakken en afdekramen van Gira, Jung, Busch-Jaeger, Merten en Berker.
Met een los mee te bestellen wipvlak adapter, behorend bij het gekozen merk en type schakelmateriaal, kan de schakelaar naar eigen smaak afgewerkt worden.
De jaloezieën of lamellen kunnen geprogrammeerd worden op vaste tijden, of kunnen automatisch op en neer gaan bij zonsopgang en zonsondergang.
De schakelaar heeft vier aansluitklemmen. L en N zijn fase (bruin) en nul (blauw). De uitgangen zijn aangeduid met "1" en "2". Dit is een wisselcontact. Hierop worden de schakeldraden (bruin en zwart) naar de motor aangesloten.
De afmetingen van de schakelaar zijn 7,1 x 7,1 x 3,7 cm. De inbouwdiepte in een inbouwdoos voor elektra in de wand is 3,2 cm.
De schakelaar is geschikt voor elektra bedrading met vaste kern tot 1,5 mm2. Draden van 2,5 mm2 kunnen toegepast worden met een los mee te bestellen adapterset van 2,5 naar 1,5 mm2.
De Homematic IP jaloezie en lamellen schakelaar kan een motor tot 500 Watt schakelen. De schakelaar kan afgewerkt worden met 55 x 55 mm wipvlakken en afdekramen van Gira, Jung, Busch-Jaeger, Merten en Berker.Met een los mee te bestellen wipvlak adapter, behorend bij het gekozen merk en type schakelmateriaal, kan de schakelaar naar eigen smaak afgewerkt worden.De jaloezieën of lamellen kunnen geprogrammeerd worden op vaste tijden, of kunnen automatisch op en neer gaan bij zonsopgang en zonsondergang.De schakelaar heeft vier aansluitklemmen. L en N zijn fase (bruin) en nul (blauw). De uitgangen zijn aangeduid met "1" en "2". Dit is een wisselcontact. Hierop worden de schakeldraden (bruin en zwart) naar de motor aangesloten.De afmetingen van de schakelaar zijn 7,1 x 7,1 x 3,7 cm. De inbouwdiepte in een inbouwdoos voor elektra in de wand is 3,2 cm.De schakelaar is geschikt voor elektra bedrading met vaste kern tot 1,5 mm2. Draden van 2,5 mm2 kunnen toegepast worden met een los mee te bestellen adapterset van 2,5 naar 1,5 mm2.

Slimme schakelaar voor elektrische jaloezieën en lamellen. Voor inbouw in een inbouwdoos voor elektra in de wand

De schakelaar kan afgewerkt worden met wipvlakken en afdekramen van 55 x 55 mm schakelmateriaal van bekende merken.

 • De schakelaar heeft een ingebouwd relais dat de motor van elektrische jaloezieën en lamellen van maximaal 500 Watt / 2,2 Ampere kan schakelen.
 • De schakelaar heeft een dubbele functie: openen en sluiten van de jaloezieën of lamellen, en aansturen van de (kantel)stand van de jalozieën of lamellen.
 • De schakelaar is ontworpen voor installatie en afwerking met 55 x 55 mm wipvlakken en afdekramen van Gira, Jung, Busch-Jaeger, Merten en Berker.
 • Kies bij elke schakelaar een bijbehorende wipvlak adapter, geschikt voor het merk en type schakelmateriaal.
 • Als er geen voorkeur is voor wipvlakken en afdekramen van bovenstaande merken, kies dan het universeel wipvlak.
 • De schakelaar kan op afstand bediend worden met de Homematic IP app of kan gekoppeld en aangestuurd worden door andere Homematic IP apparaten.
 • Bij koppeling aan een klokprogramma gaan de jaloezieën omlaag en omhoog op vaste tijdstippen. De tijdstippen worden geprogrammeerd via de Homematic IP app.
 • Bij koppeling aan zonsopgang en zonsondergang gaan de jaloezieën omlaag en omhoog zodra de zon opkomt of onder gaat. De tijden van zonsopkomst en -ondergang worden gratis opgehaald via internet.
 • Bij koppeling met een bewegingsmelder gaan de jaloezieën 's ochtends in geopende stand zodra je de woonkamer binnenkomt.
 • Bij koppeling met een lichtsterkte sensor gaan de jaloezieën automatisch in de stand dicht als de zon te fel is. Als de zon onder gaat, gaan de jaloezieën weer open.
 • Meerdere schakelaars zijn samen te voegen in een groep. In een groep kunnen meerdere schakelaars tegelijk dezelfde actie uitvoeren.
 • De schakelaar is geschikt voor elektrabedrading met een vaste kern tot 1,5 mm2. Draden van 2,5 mm2 kunnen alleen toegepast worden met een los mee te bestellen adapter set van 2,5 naar 1,5 mm2.
 • Spraakbesturing is mogelijk via slimme speakers met Google Assistant of Amazon Alexa.
 • Voor gebruik in combinatie met andere Homematic IP apparaten en programmering is een koppeling aan het Homematic IP Access Point nodig.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14