Thermostaat

De draadloze Homematic IP thermostaat meet temperatuur en luchtvochtigheid en is geschikt voor opbouw montage aan de wand.
De thermostaat is draadloos en stuurt Homematic IP thermostaatknoppen, zoneregelaars en schakelaars voor elektrische verwarmingen aan.
Het display van de thermostaat is verlicht en kan de gemeten of de ingestelde temperatuur tonen.
De thermostaat is uitgevoerd in 55 x 55 mm formaat en kan geintegreerd worden in systeem 55 schakelmateriaal van bekende merken.
Het product bestaat uit drie onderdelen: montagevlak, afdekraam en draadloze thermostaat. De twee AAA-batterijen worden standaard meegeleverd.
De thermostaat kan vlak op een muur bevestigd worden, of vastgeschroefd worden op een verdeeldoos voor elektra.
De thermostaat is slechts 25mm dik. De thermostaat zelf is 55 x 55 mm. Het gehele product, met afdekraam, meet 86 x 86 mm.
De draadloze Homematic IP thermostaat meet temperatuur en luchtvochtigheid en is geschikt voor opbouw montage aan de wand.De thermostaat is draadloos en stuurt Homematic IP thermostaatknoppen, zoneregelaars en schakelaars voor elektrische verwarmingen aan.Het display van de thermostaat is verlicht en kan de gemeten of de ingestelde temperatuur tonen.De thermostaat is uitgevoerd in 55 x 55 mm formaat en kan geintegreerd worden in systeem 55 schakelmateriaal van bekende merken.Het product bestaat uit drie onderdelen: montagevlak, afdekraam en draadloze thermostaat. De twee AAA-batterijen worden standaard meegeleverd.De thermostaat kan vlak op een muur bevestigd worden, of vastgeschroefd worden op een verdeeldoos voor elektra.De thermostaat is slechts 25mm dik. De thermostaat zelf is 55 x 55 mm. Het gehele product, met afdekraam, meet 86 x 86 mm.

Draadloze opbouw kamerthermostaat voor verwarming per kamer, met draadloze aansturing van de warmtebron. Werkt tot 2 jaar op een set batterijen.

Met display dat naar wens de gemeten of gewenste temperatuur toont en met instelwieltje voor de gewenste temperatuur.

 • De thermostaat werkt als draadloze sensor voor:
 • In combinatie met een CV-ketel en warmtebron module kan de thermostaat draadloos een CV-ketel, tweewegklep of verdelerpomp aansturen.
 • In combinatie met een warmtepomp module kan de thermostaat draadloos een warmtepomp aansturen, zowel voor verwarmen in de winter als voor koelen in de zomer.
 • Meet temperatuur in 0,1 °C nauwkeurig. Meet luchtvochtigheid in 1 % nauwkeurig.
 • De gewenste temperatuur is op 0,5 °C nauwkeurig in te stellen.
 • Er zijn 3 klokprogramma's beschikbaar voor iedere dag van de week, zowel voor verwarmen als koelen.
 • In elk van de 3 klokprogramma's kunnen tot 6 temperatuurperioden per dag ingesteld worden. Een klokprogramma is gemakkelijk in te stellen via de gratis Homematic IP app.
 • Zowel handmatig te bedienen via het instelwieltje onder het display, als op afstand via de Homematic IP app.
 • Spraakbesturing is mogelijk via slimme speakers met Google Assistant of Amazon Alexa.
 • Toe te passen als losse thermostaat aan de wand of op tafel of als wandthermostaat afgewerkt met afdekramen van elektra schakelmateriaal.
 • Past in 55 x 55 mm afdekramen. Kan geïntegreerd worden in schakelmateriaal van Gira, Jung, Busch-Jaeger, Merten en Berker.
 • In combinaie met een inbouw voeding kan de thermostaat aangesloten worden op vaste 230V netspanning, in plaats van batterijen.
 • Het basisstation voor slimme verwarming per kamer is het Homematic IP Access Point. Dit is de hub van het Homematic IP systeem. Via de gratis Homematic IP app kunnen alle Homematic IP apparaten toegevoegd worden aan het Access Point.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14