Sleutelhanger afstandsbediening

De Homematic IP sleutelhanger afstandsbediening heeft 4 universeel toe te wijzen drukknoppen.
De drukknoppen zijn spatwaterdicht en zijn ingedeeld in 2 paren.
De afstandsbediening is te gebruiken voor schakelen of dimmen van verlichting of activeren van coming home light, eco-modus of paniekverlichting.
De afstandsbediening werkt gemiddeld 2 jaar op 1 AAA mini penlite batterij. De batterij wordt meegeleverd.
De afmetingen van de sleutelhanger zijn 3,8 x 7,5 x 1,4 cm.
De sleutelhanger is bestand tegen temperaturen van -10 tot 55 °C en kan gebruikt worden in auto's en vrachtwagens en dergelijke.
De sleutelhanger afstandsbediening wordt toegevoegd aan het Homematic IP systeem via het Access Point. Dit is de hub van het Homematic IP systeem.
De Homematic IP sleutelhanger afstandsbediening heeft 4 universeel toe te wijzen drukknoppen.De drukknoppen zijn spatwaterdicht en zijn ingedeeld in 2 paren.De afstandsbediening is te gebruiken voor schakelen of dimmen van verlichting of activeren van coming home light, eco-modus of paniekverlichting.De afstandsbediening werkt gemiddeld 2 jaar op 1 AAA mini penlite batterij. De batterij wordt meegeleverd.De afmetingen van de sleutelhanger zijn 3,8 x 7,5 x 1,4 cm.De sleutelhanger is bestand tegen temperaturen van -10 tot 55 °C en kan gebruikt worden in auto's en vrachtwagens en dergelijke.De sleutelhanger afstandsbediening wordt toegevoegd aan het Homematic IP systeem via het Access Point. Dit is de hub van het Homematic IP systeem.

Afstandsbediening met vier individueel toe te wijzen drukknoppen

Geschikt voor gebruik in auto's en op plekken waar het heel warm of koud kan zijn. Werkt op een AAA mini penlite batterij.

  • Kleine, compacte sleutelhanger met 4 spatwaterdichte drukknoppen. De knoppen zijn ingedeeld in 2 paren.
  • Te gebruiken voor schakelen of dimmen van verlichting of activeren van coming home light, eco-modus of paniekverlichting.
  • Voor het bedienen van het alarm is een speciale sleutelhanger beschikbaar. Gebruik hier voor de alarm sleutelhanger afstandsbediening.
  • De sleutelhanger is bestand tegen temperaturen van -10 tot 55 °C en kan gebruikt worden in auto's, vrachtwagens en dergelijke.
  • Bij een druk op een knop geeft de LED in de sleutelhanger aan of het commando goed uitgevoerd werd door het ontvangende Homematic IP apparaat.
  • Naast de standaardfuncties is het ook mogelijk om zelfgemaakte automatisering in te stellen in de Homematic IP app.
  • In zelfgemaakte automatisering is het mogelijk om elk van de vier drukknoppen afzonderlijk te programmeren en te koppelen aan een willekeurige andere functie of Homematic IP apparaat.
  • In zelfgemaakte automatisering kan onderscheid gemaakt worden tussen een korte druk op de knop en een lange druk op de knop.
  • Voor gebruik in combinatie met andere Homematic IP apparaten en programmering is een koppeling aan het Homematic IP Access Point nodig.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14