Alarm sleutelhanger afstandsbediening

De Homematic IP alarm sleutelhanger afstandsbediening bedient het alarm en de veiligheids- en thuiskomverlichting.
De afstandsbediening is te gebruiken voor activeren van het alarm, deactiveren van het alarm, uitschakelen van de alarm sirene en het schakelen van verlichting.
De drukknoppen zijn spatwaterdicht. De LED aan de bovenkant laat met een lichtsignaal zien of een druk op de knop goed ontvangen werd.
De afstandsbediening werkt gemiddeld 2 jaar op 1 AAA mini penlite batterij. De batterij wordt meegeleverd.
De afmetingen van de sleutelhanger zijn 3,8 x 7,5 x 1,4 cm.
De sleutelhanger afstandsbediening wordt toegevoegd aan het Homematic IP systeem via het Access Point. Dit is de hub van het Homematic IP systeem.
De Homematic IP alarm sleutelhanger afstandsbediening bedient het alarm en de veiligheids- en thuiskomverlichting.De afstandsbediening is te gebruiken voor activeren van het alarm, deactiveren van het alarm, uitschakelen van de alarm sirene en het schakelen van verlichting.De drukknoppen zijn spatwaterdicht. De LED aan de bovenkant laat met een lichtsignaal zien of een druk op de knop goed ontvangen werd.De afstandsbediening werkt gemiddeld 2 jaar op 1 AAA mini penlite batterij. De batterij wordt meegeleverd.De afmetingen van de sleutelhanger zijn 3,8 x 7,5 x 1,4 cm.De sleutelhanger afstandsbediening wordt toegevoegd aan het Homematic IP systeem via het Access Point. Dit is de hub van het Homematic IP systeem.

Afstandsbediening met drie drukknoppen voor alarm en een drukknop voor veiligheids- en thuiskomverlichting

Geschikt voor gebruik in auto's en op plekken waar het heel warm of koud kan zijn. Werkt op een AAA mini penlite batterij.

  • Kleine, compacte sleutelhanger voor bedienen van alarm en verlichting. Met 4 spatwaterdichte drukknoppen.
  • Elk van de knoppen heeft een vast toegewezen functie: activeren van alarm, deactiveren van alarm, sirene uitschakelen en verlichting aan/uit zetten.
  • De met de vierde drukknop aan en uit te zetten lampen zijn in te stellen via de Homematic IP app.
  • De sleutelhanger is bestand tegen temperaturen van -10 tot 55 °C en kan gebruikt worden in auto's, vrachtwagens en dergelijke.
  • Bij een druk op een knop geeft de LED in de sleutelhanger aan of het commando goed uitgevoerd werd.
  • Voor het bedienen van andere functies dan alarm is een andere sleutelhanger beschikbaar. Gebruik hier voor de standaard sleutelhanger afstandsbediening.
  • Voor gebruik in combinatie met andere Homematic IP apparaten en programmering is een koppeling aan het Homematic IP Access Point nodig.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14