Compensator / dimstabilisator voor LED

De compensator / dimstabilisator lost veel voorkomende storingen met LED verlichting op. Storingen worden meestal veroorzaak door inductieve spanning of lekstroom.
De compensator lost storingen op door de inductieve spanning te verbruiken en te neutraliseren, zodat de LEDs er geen last meer hebben.
De compensator wordt met twee aansluitdraden parallel aangesloten over de verlichting, alsof het een extra LED lamp is.
De afmetingen van de module zijn 3,9 x 2,8 x 1,6 cm (B x H x D). De compensator past in ronde inbouwdozen en in vierkante verdeeldozen of kan ingebouwd worden in de lampvoet.
De oorzaak van LED storing kan variëren. De compensator lost de meeste storingen op, maar biedt geen 100% oplossing garantie.
De compensator / dimstabilisator lost veel voorkomende storingen met LED verlichting op. Storingen worden meestal veroorzaak door inductieve spanning of lekstroom.De compensator lost storingen op door de inductieve spanning te verbruiken en te neutraliseren, zodat de LEDs er geen last meer hebben.De compensator wordt met twee aansluitdraden parallel aangesloten over de verlichting, alsof het een extra LED lamp is.De afmetingen van de module zijn 3,9 x 2,8 x 1,6 cm (B x H x D). De compensator past in ronde inbouwdozen en in vierkante verdeeldozen of kan ingebouwd worden in de lampvoet.De oorzaak van LED storing kan variëren. De compensator lost de meeste storingen op, maar biedt geen 100% oplossing garantie.

Probleemoplosser voor veel voorkomende storingen in LED verlichting

De compensator lost nagloeien, knipperen en flikkeren op en is makkelijk te installeren bij een van de lampen of bij de dimmer of schakelaar.

  • Storingen in LED verlichting worden meestal veroorzaakt door inductieve spanning of lekstroom in de aansluitdraden naar de LED.
  • LEDs hebben maar heel weinig stroom nodig. Een kleine lekstroom kan al genoeg zijn om een LED te laten gloeien of te storen.
  • De compensator lost storingen op door de inductieve spanning te verbruiken en te neutraliseren.
  • De compensator wordt parallel aangesloten over de verlichting, alsof het een extra LED lamp is.
  • Het energieverbruik van de compensator is nul. Alleen de lektroom wordt verbruikt.
  • Vaak toegepast samen met de slimme dimmer voor merk-wipvlak, de inbouw dimmer module of de stekkerdimmer.
  • De oorzaak van LED storing kan variëren. De compensator lost de meeste storingen op, maar biedt geen 100% oplossing garantie.
  • De compensator dient binnenshuis ingebouwd te worden bij een LED lamp of in een verdeeldoos of inbouwdoos voor elektra.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14