Liggende elektrische radiator met thermostaat 2000 Watt

Thermotec liggende elektrische radiator 2000 watt, met ingebouwde thermostaat. Geschikt voor ruimtes tot 48 m3 in een ongeïsoleerde woning tot bouwjaar 1975 met energielabel D of lager, of 67 m3 in een matig geïsoleerde woning tot bouwjaar 2005 met energielabel C, of 91 m3 in een goed geïsoleerd woning tot bouwjaar 2021 met energielabel B of hoger.
De radiator is voorzien van een ingebouwde thermostaat. Het instelbereik van de gewenste temperatuur is 5,0 °C tot 30,0 °C. Er kunnen klokprogramma's ingesteld worden voor elke dag van de week.
De kern van de radiator is gemaakt van vuurvaste chamottesteen / kleisteen. Chamottesteen warmt binnen 10 minuten op en kan gedurende 40 minuten warmte blijven afgeven.
De elektrische radiator wordt geleverd met montagemateriaal voor installatie aan een muur. De radiator zelf is 9 cm diep. Het montagemateriaal is 4 cm diep. In totaal is de opbouwhoogte 13 cm.
Voorbeeld van een Thermotec elektrische radiator in een werkkamer. Getoond model: Elektrische radiator 1300 Watt.
De elektrische radiator is afgewerkt met een hoogwaardige duurzame poedercoating met licht glanzend oppervlak in kleur wit (RAL 9010).
Voorbeeld van een Thermotec elektrische radiator in een slaapkamer.
Voorbeeld van een liggende elektrische radiator in een woonkamer. Getoond model: Liggende elektrische radiator 1200 Watt.
Overzicht van alle Thermotec elektrische radiatoren met ingebouwde thermostaat.
Thermotec liggende elektrische radiator 2000 watt, met ingebouwde thermostaat. Geschikt voor ruimtes tot 48 m3 in een ongeïsoleerde woning tot bouwjaar 1975 met energielabel D of lager, of 67 m3 in een matig geïsoleerde woning tot bouwjaar 2005 met energielabel C, of 91 m3 in een goed geïsoleerd woning tot bouwjaar 2021 met energielabel B of hoger.De radiator is voorzien van een ingebouwde thermostaat. Het instelbereik van de gewenste temperatuur is 5,0 °C tot 30,0 °C. Er kunnen klokprogramma's ingesteld worden voor elke dag van de week.De kern van de radiator is gemaakt van vuurvaste chamottesteen / kleisteen. Chamottesteen warmt binnen 10 minuten op en kan gedurende 40 minuten warmte blijven afgeven.De elektrische radiator wordt geleverd met montagemateriaal voor installatie aan een muur. De radiator zelf is 9 cm diep. Het montagemateriaal is 4 cm diep. In totaal is de opbouwhoogte 13 cm.Voorbeeld van een Thermotec elektrische radiator in een werkkamer. Getoond model: Elektrische radiator 1300 Watt.De elektrische radiator is afgewerkt met een hoogwaardige duurzame poedercoating met licht glanzend oppervlak in kleur wit (RAL 9010).Voorbeeld van een Thermotec elektrische radiator in een slaapkamer.Voorbeeld van een liggende elektrische radiator in een woonkamer. Getoond model: Liggende elektrische radiator 1200 Watt. Overzicht van alle Thermotec elektrische radiatoren met ingebouwde thermostaat.

Een elektrische radiator verbruikt geen gas, is onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. Eenvoudig te installeren.

Met ingebouwde thermostaat.

Geschikt voor ruimtes tot:
- 48 m3 in een ongeïsoleerde woning tot bouwjaar 1975 of energielabel D of lager.
- 67 m3 in een matig geïsoleerde woning tot bouwjaar 2005 of energielabel C.
- 91 m3 in een goed geïsoleerde woning tot bouwjaar 2021 of energielabel B of hoger.
Dit zijn algemene adviezen. Neem contact met ons op voor passend advies.

Dit type elektrische radiatoren biedt hoog vermogen in verhouding tot de prijs en het formaat. Een kwaliteitsproduct met 15 jaar garantie, ontwikkeld en gemaakt in Duitsland.

 • Vaak toegepast in grote ruimtes zoals een grote woonkamer of zwembadruimte of in koude ruimtes zoals een wintertuin of serre.
 • De ingebouwde thermostaat is eenvoudig te programmeren en bevat klokprogramma's voor iedere dag van de week.
 • Het instelbereik van de gewenste temperatuur is 5,0 °C tot 30,0 °C.
 • De radiator bevat geen olie of andere vloeistoffen en maakt geen suizende of tikkende geluiden tijdens het opwarmen of afkoelen.
 • Geschikt voor montage aan een muur. Het montagemateriaal wordt meegeleverd (zie productafbeeldingen).
 • De radiator kan voorzien worden van een handdoekhouder of van een wielenset of standvoetset.
 • Standvoeten zijn verkrijgbaar als losse standvoetset of als schroefbare standvoetset.
 • De radiator is afgewerkt met een duurzame poedercoating met licht glanzend oppervlak in kleur wit (RAL 9010, zie productafbeeldingen).
 • Met een radiatorbekleding kan de radiator stijlvol en elegant afgewerkt worden.
 • De kern van de radiator is gemaakt van vuurvast chamottesteen / kleisteen (zie productafbeeldingen).
 • Het elektrische warmte element is geïntegreerd in de chamottesteen.
 • Chamottesteen warmt binnen 10 minuten op en kan gedurende 40 minuten warmte blijven afgeven.
 • Verdeling van warmteopbrengst: 75% convectiewarmte (opstijgende verwarmde lucht) en 25% stalingswarmte (12,5% voorzijde, 12,5% achterzijde).
 • Indien gewenst kan de radiator aangestuurd worden door een extern thermostaat systeem voor elektrische radiatoren. Via een app kan een klokprogramma ingesteld worden met dag en nacht temperaturen.
 • Dit product is ook verkrijgbaar als radiator zonder ingebouwde thermostaat: Liggende elektrische radiator 2000 Watt - zonder thermostaat.
 • Ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14