Input module opbouw

De Homematic IP input module maakt een standaard deurbel, magneetcontact of glasbreuk sensor.
De module heeft twee aansluitklemmen waarop de draadjes van de deurbel, het magneetcontact of de glasbreuk sensor aangesloten worden en werkt op twee AAA mini penlite batterijen.
Aan de achterzijde zijn 3 uitsparingen voorzien om de draadjes van de deurbel of sensor in weg te werken. De module wordt bevestigd met meegeleverde plakstrips of schroeven.
De module detecteert een druk op de knop of een sluiting van het contact en kan hiermee alarm functies of andere Homematic IP apparaten aansturen.
De afmetingen van de input module zijn 2,6 x 10,0 x 1,7 cm.
De input module wordt toegevoegd aan het Homematic IP systeem via het Access Point. Dit is de hub van het Homematic IP systeem.
De Homematic IP input module maakt een standaard deurbel, magneetcontact of glasbreuk sensor.De module heeft twee aansluitklemmen waarop de draadjes van de deurbel, het magneetcontact of de glasbreuk sensor aangesloten worden en werkt op twee AAA mini penlite batterijen.Aan de achterzijde zijn 3 uitsparingen voorzien om de draadjes van de deurbel of sensor in weg te werken. De module wordt bevestigd met meegeleverde plakstrips of schroeven.De module detecteert een druk op de knop of een sluiting van het contact en kan hiermee alarm functies of andere Homematic IP apparaten aansturen.De afmetingen van de input module zijn 2,6 x 10,0 x 1,7 cm.De input module wordt toegevoegd aan het Homematic IP systeem via het Access Point. Dit is de hub van het Homematic IP systeem.

Maakt een standaard bedrade deurbel, magneetcontact of glasbreuk sensor slim

De module detecteert een sluiting van het contact en kan hiermee alarm functies of andere Homematic IP apparaten aansturen.

  • Vlakke opbouw module van slechts 17 mm dik. Werkt op twee AAA mini penlite batterijen.
  • Voorzien van twee aansluitklemmen waarop de draadjes van de deurbel, het magneetcontact of glasbreuk sensor aangesloten worden.
  • De module wordt opbouw gemonteerd op een kozijn of wand.
  • Detecteert een druk op de deurbel en gebruikt dit signaal om andere Homematic IP apparaten aan te sturen.
  • Detecteert sluiten van het magneetcontact en gebruikt dit signaal om een alarm te activeren.
  • Detecteert openen of sluiten van het contact van een glasbreuk sensor en gebruikt dit signaal om een alarm te activeren.
  • Voor instellingen, programmeren en toewijzen aan andere Homematic IP apparaten is een koppeling aan het Homematic IP Access Point nodig.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14