Inbouw jaloezie en lamellen schakel module

De Homematic IP schakel module voor jaloezieën en lamellen kan een motor tot 500 Watt of 2,2 Ampere schakelen.
De module is bedoeld om toegepast te worden in combinatie met een gebruikelijke draaischakelaar of drukknop.
De module kan ingebouwd worden in verdeeldozen voor elektra (bijvoorbeeld Abox 025 of 040). De getoonde verdeeldoos is een Abox 025 of 040.
De module heeft zes aansluitklemmen. L en N zijn fase (bruin) en nul (blauw). Op uitgangen 1 en 2 worden de schakeldraden voor op en neer (bruin en zwart) naar de motor aangesloten. S1 en S2 zijn aansluitingen voor de draaischakelaar of drukknop.
De jaloezieën of lamellen kunnen geprogrammeerd worden op vaste tijden, of kunnen automatisch open en dicht gaan bij zonsopgang en zonsondergang.
Het is ook mogelijk om de jaloezieën of lamellen te laten reageren op bewegingsmelders of lichtsterkte sensoren.
De afmetingen van de module zijn 5,4 x 4,1 x 3,3 cm. De inbouwdiepte is 3,3 cm.
De module is geschikt voor elektra bedrading met vaste kern tot 1,5 mm2. Draden van 2,5 mm2 kunnen toegepast worden met een los mee te bestellen adapterset van 2,5 naar 1,5 mm2.
De module wordt toegevoegd aan het Homematic IP systeem via het Access Point. Dit is de hub van het Homematic IP systeem.
De Homematic IP schakel module voor jaloezieën en lamellen kan een motor tot 500 Watt of 2,2 Ampere schakelen.De module is bedoeld om toegepast te worden in combinatie met een gebruikelijke draaischakelaar of drukknop.De module kan ingebouwd worden in verdeeldozen voor elektra (bijvoorbeeld Abox 025 of 040). De getoonde verdeeldoos is een Abox 025 of 040.De module heeft zes aansluitklemmen. L en N zijn fase (bruin) en nul (blauw). Op uitgangen 1 en 2 worden de schakeldraden voor op en neer (bruin en zwart) naar de motor aangesloten. S1 en S2 zijn aansluitingen voor de draaischakelaar of drukknop.De jaloezieën of lamellen kunnen geprogrammeerd worden op vaste tijden, of kunnen automatisch open en dicht gaan bij zonsopgang en zonsondergang.Het is ook mogelijk om de jaloezieën of lamellen te laten reageren op bewegingsmelders of lichtsterkte sensoren.De afmetingen van de module zijn 5,4 x 4,1 x 3,3 cm. De inbouwdiepte is 3,3 cm.De module is geschikt voor elektra bedrading met vaste kern tot 1,5 mm2. Draden van 2,5 mm2 kunnen toegepast worden met een los mee te bestellen adapterset van 2,5 naar 1,5 mm2.De module wordt toegevoegd aan het Homematic IP systeem via het Access Point. Dit is de hub van het Homematic IP systeem.

Schakel module voor elektrische jaloezieën en lamellen, bedoeld voor wegwerken in een verdeeldoos voor elektra

De module kan bediend worden met een gebruikelijke draaischakelaar of drukknop.

 • De module heeft een ingebouwd relais dat een jaloezie- en lamellenmotor van maximaal 500 Watt / 2,2 Ampere kan schakelen.
 • De module wordt bediend met een gebruikelijke draaischakelaar of drukknop. Aansluitklemmen S1 en S2 zijn ingangen waarop de draaischakelaar of drukknop aangesloten wordt.
 • De module heeft een dubbele functie: openen en sluiten van de jaloezieën of lamellen, en aansturen van de (kantel)stand van de jalozieën of lamellen.
 • De module kan op afstand bediend worden met de Homematic IP app of kan gekoppeld en aangestuurd worden door andere Homematic IP apparaten.
 • Bij koppeling aan een klokprogramma gaan de jaloezieën omlaag en omhoog op vaste tijdstippen. De tijdstippen worden geprogrammeerd via de Homematic IP app.
 • Bij koppeling aan zonsopgang en zonsondergang gaan de jaloezieën omlaag en omhoog zodra de zon opkomt of onder gaat. De tijden van zonsopkomst en -ondergang worden gratis opgehaald via internet.
 • Bij koppeling met een bewegingsmelder gaan de jaloezieën 's ochtends in geopende stand zodra je de woonkamer binnenkomt.
 • Bij koppeling met een lichtsterkte sensor gaan de jaloezieën automatisch in de stand dicht als de zon te fel is. Als de zon onder gaat, gaan de jaloezieën weer open.
 • Meerdere modules zijn samen te voegen in een groep. In een groep kunnen meerdere modules tegelijk dezelfde actie uitvoeren.
 • De module is geschikt voor elektrabedrading met een vaste kern tot 1,5 mm2. Draden van 2,5 mm2 kunnen alleen toegepast worden met een los mee te bestellen adapter set van 2,5 naar 1,5 mm2.
 • Spraakbesturing is mogelijk via slimme speakers met Google Assistant of Amazon Alexa.
 • Voor gebruik in combinatie met andere Homematic IP apparaten en programmering is een koppeling aan het Homematic IP Access Point nodig.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14