Draadloze drukknop met 2 knoppen

De Homematic IP drukknop met twee knoppen werkt op batterijen en is geschikt voor opbouw montage aan de wand.
De drukknop kan gebruikt worden als draadloze schakelaar voor verlichting of het activeren en deactiveren van de eco-modus van de verwarming in het hele huis.
De dikte van de drukknop is slechts 19mm. De drukknop zelf is 55 x 55 mm. Het gehele product, met afdekraam, meet 86 x 86 mm.
De drukknop past in 55 x 55 mm afdekramen en kan geïntegreerd worden in schakelmateriaal van Gira, Jung, Busch-Jaeger, Merten en Berker.
De drukknop bestaat uit drie onderdelen: montagevlak, afdekraam en draadloze drukknop. De twee AAA-batterijen worden standaard meegeleverd.
De systeemknop in het midden van de drukknop is een indicatie LED die aangeeft of een druk op de knop goed uitgevoerd werd door het ontvangende Homematic IP apparaat.
De drukknop kan vastgeplakt of vastgeschroefd worden. Schroefjes en plakstrips worden meegeleverd.
De Homematic IP drukknop met twee knoppen werkt op batterijen en is geschikt voor opbouw montage aan de wand.De drukknop kan gebruikt worden als draadloze schakelaar voor verlichting of het activeren en deactiveren van de eco-modus van de verwarming in het hele huis.De dikte van de drukknop is slechts 19mm. De drukknop zelf is 55 x 55 mm. Het gehele product, met afdekraam, meet 86 x 86 mm.De drukknop past in 55 x 55 mm afdekramen en kan geïntegreerd worden in schakelmateriaal van Gira, Jung, Busch-Jaeger, Merten en Berker.De drukknop bestaat uit drie onderdelen: montagevlak, afdekraam en draadloze drukknop. De twee AAA-batterijen worden standaard meegeleverd.De systeemknop in het midden van de drukknop is een indicatie LED die aangeeft of een druk op de knop goed uitgevoerd werd door het ontvangende Homematic IP apparaat.De drukknop kan vastgeplakt of vastgeschroefd worden. Schroefjes en plakstrips worden meegeleverd.

Draadloze schakelaar voor gebruik als afstandsbediening voor andere Homematic IP apparaten en activeren van de eco-modus

Voor opbouw montage aan de wand. Werkt op twee AAA mini penlite batterijen met een gemiddelde levensduur van 4 jaar.

  • De draadloze drukknop bestaat uit twee afzondelijke drukknoppen. Een bovenste en een onderste drukknop.
  • Kan gebruikt worden als eco-modus knop voor activeren van de energiebesparing in het hele huis of als schakelaar voor verlichting of panieklicht.
  • Eco-modus: De bovenste drukknop zet de eco-modus in het hele huis aan. De onderste knop zet de eco-modus uit. In de eco-modus gaan alle thermostaten naar een verlaagde energiebesparende stand.
  • Schakelaar: De bovenste drukknop zet de verlichting of het apparaat aan. De onderste knop zet de verlichting uit.
  • In het midden van de drukknop is een indicatie LED voorzien die aangeeft of een druk op de knop goed uitgevoerd werd door het ontvangende Homematic IP apparaat.
  • Naast de standaardfuncties is het ook mogelijk om zelf gemaakte automatisering in te stellen in de Homematic IP app.
  • In zelfgemaakte automatisering is het mogelijk om beide drukknoppen afzonderlijk te programmeren en te koppelen aan een willekeurige andere functie of Homematic IP apparaat.
  • In zelfgemaakte automatisering kan onderscheid gemaakt worden tussen een korte druk op de knop en een lange druk op de knop.
  • Past in 55 x 55 mm afdekramen en kan geïntegreerd worden in schakelmateriaal van Gira, Jung, Busch-Jaeger, Merten en Berker.
  • Voor gebruik in combinatie met andere Homematic IP apparaten en programmering is een koppeling aan het Homematic IP Access Point nodig.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14