Dimactor - 3 outputs en 3 inputs

De Homematic IP 3 kanaals DIN-rail dimactor kan met elk kanaal tot 100 Watt LED of 200 Watt gloei- of halogeenlampen dimmen. Het display toont de actuele dimwaarde van elk kanaal.
De actor is bedoeld voor montage op een DIN-rail in een groepenkast in een meterkast, waar alle bedrading naar de ruimtes van het pand bij elkaar komt.
De dimactor is geschikt voor dimmen van normale en dim-to-warm LED, hoogvoltage halogeen, laagvoltage halogeen met voeding en gloeilampen.
De dimmer is voorzien van 3 bedrade inputs waarop "normale" drukknoppen met behoud van de bestaande installatiedraden aangesloten worden.
De dimmer is geschikt voor elektrabedrading met een vaste kern tot 2,5 mm2. De dimmer maakt geen zoemende geluiden en werkt volgens faseafsnijding technologie (RC dimmer). De dimmer beslaat 4 moduleruimtes in de groepenkast.
De Homematic IP 3 kanaals DIN-rail dimactor kan met elk kanaal tot 100 Watt LED of 200 Watt gloei- of halogeenlampen dimmen. Het display toont de actuele dimwaarde van elk kanaal.De actor is bedoeld voor montage op een DIN-rail in een groepenkast in een meterkast, waar alle bedrading naar de ruimtes van het pand bij elkaar komt.De dimactor is geschikt voor dimmen van normale en dim-to-warm LED, hoogvoltage halogeen, laagvoltage halogeen met voeding en gloeilampen.De dimmer is voorzien van 3 bedrade inputs waarop "normale" drukknoppen met behoud van de bestaande installatiedraden aangesloten worden.De dimmer is geschikt voor elektrabedrading met een vaste kern tot 2,5 mm2. De dimmer maakt geen zoemende geluiden en werkt volgens faseafsnijding technologie (RC dimmer). De dimmer beslaat 4 moduleruimtes in de groepenkast.

3 kanaals DIN-rail dimmer voor montage in een groepenkast in de meterkast. Elk kanaal kan tot 100 Watt LED of 200 Watt gloei- of halogeenlampen dimmen

Met 3 inputs waarmee de dimactor direct bediend kan worden, door middel van bestaande bedrade drukknoppen. De dimactor kan ook draadloos bediend worden via Homematic IP drukknoppen, bewegingsmelders, afstandsbedieningen of app.

 • Bedoeld voor montage op een DIN-rail in een groepenkast in de meterkast, waar alle bedrading naar de ruimtes van het pand centraal bij elkaar komt (zie productafbeeldingen).
 • Geschikt voor dimmen van normale en dim-to-warm LED, hoogvoltage halogeen, laagvoltage halogeen met voeding en gloeilampen.
 • Elk kanaal kan tot 100 Watt LED dimmen en tot 200 Watt halogeen en gloeilampen dimmen.
 • De verlichting is dimbaar tussen 0% en 100%, in stappen van 1%.
 • Het display toont de actuele dimwaarde van elk kanaal (zie productafbeeldingen).
 • Lampen kunnen langzaam aan en uitgedimd worden met fade-in en fade-out.
 • Kanalen van dezelfde dimmer en van meerdere dimmers zijn samen te voegen als groep en als een geheel te bedienen met bijvoorbeeld een afstandsbediening.
 • Eenvoudig in te stellen en te besturen via de Homematic IP app, bijvoorbeeld voor programmeren van zelf gemaakte klokprogramma's voor aan en uit.
 • Bij koppeling aan een klokprogramma gaat een kanaal of een groep aan en uit op vaste tijdstippen. De tijdstippen worden geprogrammeerd via de Homematic IP app.
 • Elk kanaal van de dimmer kan gekoppeld en bediend worden met Homematic IP bewegingsmelders, aanwezigheidsmelders, raam- en deursensoren en input modules.
 • Bij koppeling met een bewegingsmelder of aanwezigheidsmelder gaat de dimmer direct aan en na een instelbaar aantal minuten automatisch weer uit.
 • Bij koppeling met een raam- en deursensor gaat de dimmer aan als de deur opent, en weer uit als de deur dicht gaat.
 • Geschikt voor elektra bedrading met een vaste of flexibele kern, met een diameter van maximaal 2,5 mm2 (zie productafbeeldingen).
 • De dimmer maakt geen zoemende geluiden en werkt volgens faseafsnijding technologie (RC dimmer).
 • Spraakbesturing is mogelijk via slimme speakers met Google Assistant of Amazon Alexa.
 • Voor gebruik in combinatie met andere Homematic IP apparaten en programmering is een koppeling aan het Homematic IP Access Point nodig.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14