Aanwezigheidsmelder

De Homematic IP aanwezigheidsmelder kan zeer kleine bewegingen detecteren, zoals typen op een toetsenbord.
De sensor heeft een detectiebereik van maximaal 7 meter en een detectie hoek van 105 graden. De aanwezigheidsmelder meet ook de lichtsterkte tussen 0% en 100%.
De afmetingen van de bewegingsmelder zijn 10,0 x 10,0 x 2,9 cm. De bewegingsmelder werkt gemiddeld 2 jaar op twee AA penlite batterijen. De batterijen worden meegeleverd.
De aanwezigheidsmelder kan gemonteerd worden aan het plafond. Het montagemateriaal wordt meegeleverd. Dit zijn 2 schroeven en 2 pluggen.
De aanwezigheidsmelder kan verlichting automatisch inschakelen en na een bepaald aantal minuten weer uitschakelen. Hiervoor is een koppeling met een Homematic IP schakelaar of dimmer nodig.
De detectiegevoeligheid van de aanwezigheidsmelder past zichzelf automatisch aan, afhankelijk van de temperatuur van de vloer(verwarming).
De aanwezigheidsmelder wordt toegevoegd aan het Homematic IP systeem via het Access Point. Dit is de hub van het Homematic IP systeem.
De Homematic IP aanwezigheidsmelder kan zeer kleine bewegingen detecteren, zoals typen op een toetsenbord.De sensor heeft een detectiebereik van maximaal 7 meter en een detectie hoek van 105 graden. De aanwezigheidsmelder meet ook de lichtsterkte tussen 0% en 100%.De afmetingen van de bewegingsmelder zijn 10,0 x 10,0 x 2,9 cm. De bewegingsmelder werkt gemiddeld 2 jaar op twee AA penlite batterijen. De batterijen worden meegeleverd.De aanwezigheidsmelder kan gemonteerd worden aan het plafond. Het montagemateriaal wordt meegeleverd. Dit zijn 2 schroeven en 2 pluggen.De aanwezigheidsmelder kan verlichting automatisch inschakelen en na een bepaald aantal minuten weer uitschakelen. Hiervoor is een koppeling met een Homematic IP schakelaar of dimmer nodig.De detectiegevoeligheid van de aanwezigheidsmelder past zichzelf automatisch aan, afhankelijk van de temperatuur van de vloer(verwarming).De aanwezigheidsmelder wordt toegevoegd aan het Homematic IP systeem via het Access Point. Dit is de hub van het Homematic IP systeem.

Zeer gevoelige bewegingsmelder die de kleinste bewegingen detecteert. Met ingebouwde lichtsterkte sensor

Voor opbouw montage aan het plafond. Met twee AA penlite batterijen met een gemiddelde levensduur van 2 jaar.

 • De sensor van de aanwezigheidsmelder is zeer gevoelig, veel gevoeliger dan van een standaard bewegingsmelder.
 • Binnen een bereik van 3,5 meter vanaf het plafond kunnen de kleinste bewegingen, zoals typen op een toetsenbord, worden detecteerd.
 • Grotere bewegingen kunnen tot een bereik van 7,0 meter vanaf het plafond gedetecteerd worden.
 • De detectiegevoeligheid past automatisch aan, afhankelijk van de temperatuur van de vloer(verwarming).
 • De optische sensor heeft een detectie hoek van 105 °.
 • Bij koppeling met een schakelaar, dimmer, stekkerschakelaar of stekkerdimmer gaat de verlichting direct aan en na een instelbaar aantal minuten automatisch weer uit.
 • Met ingebouwde lichtsterkte sensor. Bij beweging én als de gemeten lichtsterkte onder een instelbare drempelwaarde tussen 1% en 99% is gaat het licht aan, net als een schemerschakeling.
 • Bij gebruik als bewegingsmelder voor alarm wordt er direct een pushbericht verstuurd als het huis in de beschermende alarmmodus staat.
 • Bij koppeling met een Homematic IP sirene wordt de sirene bij beweging direct ingeschakeld als het huis in de beschermende alarmmodus staat.
 • Met sabotagecontact. Als de behuizing geopend wordt, wordt de sabotagefunctie actief en geeft de Homematic IP app een melding dat het alarm niet geactiveerd kan worden.
 • Als de behuizing geopend wordt terwijl het alarm actief is, wordt de sabotagefunctie actief en gaat direct de sirene aan.
 • Bij inbraak wordt de sirene altijd aangezet, ook als er geen internetverbinding is of als een inbreker het Homematic IP Access Point onklaar maakt.
 • Voor verlichting en alarm functies is een koppeling aan het Homematic IP Access Point nodig.
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14