RWE SmartHome in Nederland

  • RWE SmartHome nu verkrijgbaar op de Nederlandse markt
  • Bewoners kunnen zelf aan de slag met draadloze domotica
  • Al enkele tienduizenden gebruikers in Europa
Heerlen
2014-06-05

Na een jaar van organisatie en voorbereiding komt Europa’s meest gebruikte product voor slim wonen op de Nederlandse markt: RWE SmartHome.
Het van oorsprong Duitse product is geoptimaliseerd voor Nederland en wordt ondersteund met deskundige support, van handige doe-het-zelf video’s tot en met hulp op afstand.

“Een bewoner kan zelf aan de slag met professionele domotica, met mogelijkheden zoals een installateur die ook heeft. Kennis van techniek is niet meer nodig. Het is plug & play, makkelijker kan bijna niet", aldus SmartHomeSupply, de Nederlandse specialist en leverancier van RWE SmartHome.

"We bieden onze klanten de mogelijkheid om slim te wonen, zonder afbreuk te doen aan de prijs-kwaliteit verhouding. De nadruk ligt op betrouwbaarheid en veiligheid. Alle draadloze communicatie wordt versleuteld met de modernste technieken zodat veiligheid en privacy zijn gegarandeerd.”

Sinds de introductie in 2011 heeft RWE SmartHome een indrukwekkende start gemaakt. In slechts drie jaar is het systeem met tienduizenden gebruikers uitgegroeid tot het meest toegepaste van Europa. Met de introductie in Nederland maakt SmartHomeSupply domotica inzetbaar voor woningen, bedrijfs-(verzamel)gebouwen en vakantieparken.

Bron: 
SmartHomeSupply
Afbeeldingen en downloads: 
Bijschriften: 
  • Bijschrift 1: RWE SmartHome is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland
Contactgegevens voor journalisten: 

Paul Heuvelmans
Molenberglaan 125
6416 EM Heerlen
paul@smarthomesupply.nl
+31 - 888 - 360 360

Dit bericht werd ook gepubliceerd:
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14